top of page

GRUP

Diuen que totes les bones històries comencen amb un flashback; per tant, per conèixer a LA FOLLIA ens remuntarem fins al 2013. Aquell any, un grup de pares engrescats amb la vida i amb el folklorisme català van decidir que era bona idea apuntar els seus fills petits a un grup de grallers. A poc a poc, es va anar unint gent i el projecte va evolucionar del tot.

LA FOLLIA neix el 2021 amb la intenció de canviar el panorama de les streetband i les xarangues. Donant molta importància a l'aspecte musical, no es limiten a fer com més fressa millor, sinó que han sabut trobar l'equilibri perfecte entre una posada en escena molt enèrgica i engrescadora amb la qualitat i el detallisme musical. Des de l’Oest de Catalunya, el grup està format per 12 músics: una gralla, una dolçaina, dues trompetes, dos saxos, tres trombons i tres percussionistes. 

Malgrat el seu breu temps de vida, LA FOLLIA s'ha guanyat l'oportunitat de tocar arreu dels països catalans i d'altres contrades: el Festival Paupaterres (Tàrrega), el Festival Freedom Fest (Torrelameu), Pamplona, Barcelona...

Recentment, han incorporat un nou model d'espectacle; aquesta vegada, damunt dels escenaris. Amb la voluntat d'encomanar la mateixa energia i mostrar un producte diferent del del carrer, hi ha uns quants factors d'innovació: la incorporació d'una guitarra elèctrica i un teclat, una nova posada en escena i la il·luminació.

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-30.jpg

Oriol Castells

Dolçaina

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-14.jpg

Eloi Serés

Gralla

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-20.jpg

Genís Sans

Trompeta

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-27.jpg

Ferran Balcells

Trompeta

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-36.jpg

Adrià Armengol

Saxo Alt

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-23.jpg

Unai Miret

Saxo Baríton

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-33.jpg

Arnau Castells

Trombó

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-44.jpg

Eloi Bobet

Trombó

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-47.jpg

Guifré Palou

Trambó

rafaga 8-1-257_edited.jpg

Robert Sambola

Percussió

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-17.jpg

Lluc Serés

Percussió

LAFOLLIA©EVABALCELLS-C-40.jpg

David Corbella

Percussió

bottom of page